Slik kommer du i gang med å søke tilskudd

For å få tilgang til søknadsportalen må du først registrere deg. Under registrering vil du bli bedt om å oppgi om du skal søke som privatperson eller eventuelt hvilken organisasjon du skal søke på vegne av. For å starte registrering klikker du på «Logg inn» nederst på siden.

 

Dersom du skal søke på vegne av en organisasjon

Når du er registrert vil din bruker ha status «til godkjenning». Din tilknytning til organisasjonen må godkjennes før du kan få tilgang til organisasjonens andre eller tidligere søknader. Merk at selv om brukeren din ennå ikke er godkjent kan du likevel opprette og sende inn en søknad.

Første bruker som registrerer en organisasjon i portalen får automatisk rolle som administrator. Det er derfor viktig at det er den som er registrert i Enhetsregisteret som daglig leder som registerer seg først. Denne vil etterpå kunne godkjenne nye brukere.

 

Hva betyr det å være administrator

Alle organisasjoner må ha en eller flere bruker som har rollen administrator. Administrator har tilgang til å håndtere følgende:

- Oppdatere organisasjonens kontaktinformasjon
- Registrere organisasjonens kontonummer for utbetaling av eventuelle tilskudd
- Godkjenne og administrere organisasjonens brukere med tanke på rolle og tilgang

Dere kan dere selv endre på hvem som skal ha rollen administrator.

 

Kan jeg være tilknyttet flere organisasjoner?

Ja, en person kan opprette flere brukere som da kan representere flere virksomheter. Dette er for eksempel aktuelt for kommuner som kan ha flere underavdelinger med forskjellige organisasjonsnummer.
Har du mer enn én konto blir du spurt, når du logger inn, hvilken organisasjon du ønsker å logge inn på vegne av. Når du er inne i portalen kan du enkelt bytte mellom de forskjellige kontoene. Du finner menyen ved å klikke på navnet ditt eller personikonet øverst til høyre i søknadsportalen.

 

Hvordan oppdaterer jeg profilen min?

Merk at alle brukere uansett rolle kan oppdatere sin egen profil. Du finner menyen ved å klikke på navnet ditt eller personikonet øverst til høyre i søknadsportalen

 

Hvordan sletter jeg brukeren min

Gå på profilen din. Klikk på navnet ditt eller person-ikonet øverst til høyre i søknadsportalen. Velg «Min profil» og klikk på «Fjern tilknytning».